De Grote Brainstorm der Burgemeesters

De Grote Brainstorm der Burgemeesters

Heb jij ideeën over de toekomst van Alkmaar? Wat is er nodig voor een ideale wereld in 2100? Kom en doe mee met de grootste brainstorm aller tijden!

DE GROTE BRAINSTORM DER BURGEMEESTERS is een inspirerende en dynamische brainstorm met de burgemeester van toen, die van nu en die uit de toekomst. Samen met jou sparren ze graag over wat leren we van het verleden, welke keuzes ons heden bepalen en welke kansen moeten we pakken voor de toekomst om zo verder te bouwen aan een duurzaam Alkmaar anno 2100.

Dit programma-onderdeel van UPfest wordt mede-mogelijk gemaakt door de Gemeente Alkmaar in het kader van Alkmaar Ontzet 450 jaar. In de brainstorm komen de pijlers van 450 jaar Nederland, verleden, heden en toekomst, bij elkaar.

Met: (loco)burgemeester en wethouder duurzaamheid Nicole Mulder, klimaatburgemeester Wiebe van Erkelens, kinderburgemeester Miya Scheltinga, de burgemeester van het verleden Floris van Teylingen (Wim van Bokhorst) en de burgemeester van de toekomst (Brecht Hermans) | Concept: Els Schipper | Presentatie: Bastiaan de Leeuw

Informatie

15 januari

14.00 – 15.30 uur

Grote Kerk, Alkmaar