Tomorrow

Tomorrow

Aan filmliefhebbers is ook gedacht! Filmhuis draait ‘Tomorrow’. Op zoek naar oplossingen voor hedendaagse milieuproblemen reizen Mélanie Laurent en Cyril Dion met hun team naar maar liefst tien verschillende landen. De film vertelt een inspirerend verhaal over de pioniers die zij daar ontmoeten. Een portret van mensen die landbouw, energie, economie, democratie en educatie opnieuw proberen uit te vinden om de wereld leefbaarder te maken. Al deze initiatieven hebben één ding gemeen: het zijn kleine, lokale groepen mensen die een alternatief bedenken voor het huidige falende model. De film laat zien hoe kleine initiatieven grote gevolgen kunnen hebben voor de wereld van morgen.

Voorafgaand aan de film neemt Petra van Kleef van Groene Helden Academie je mee in de boodschap van de film. Zo begint de avond met een inspirerende aftrap waarbij je met de zaal nadenkt over wat we op lokaal niveau voor het klimaat kunnen doen.

Benieuwd naar de film? Bekijk alvast de trailer! Tickets zijn binnenkort te krijgen via Filmhuis Alkmaar. Hou ons dus in de gaten!

In samenwerking met: Filmhuis Alkmaar & Petra van Kleef

Rolstoeltoegankelijk

Taalvriendelijk

Informatie

14 januari om 18:30 uur
Inclusief inleiding
In: Filmhuis Alkmaar